Post by setworkpicrecou on Mar 14, 2022 2:27:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kristalle häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
See on nii! Cooooool!!!
Super
Praeguse seisuga. mäng on hea.
Kõige rumalam mäng, mille olen installinud. Aeglane ühendus serveriga, mängumäng on tõesti tüütu. L O L
See mäng rikub mu telefoni. See käivitas minu telefoni alglaadimisahela probleemi.
Ma tahan ülejäänud peatükki... anna meeeeeee
see on ok
Mulle ei meeldinud tõsiasi, et teie õpetus ei lõpe kunagi, tundus, et ütlete, et te ei tea, kuidas minu mängu mängida, ja ma juhendan teid kogu tee bla-bla-bla
mäng on väga raske, see võimaldab teil kulutada raha, et elada ja saada suur tasu
Olen seda mängu mänginud peaaegu 6 kuud ja see oli väga huvitav ning meeskonna loomine oli mängu põhitugevus. Mulle väga meeldis ja see oli väga lõbus, aga nüüd on sellest saanud rahaimeja, see kulutab su tasku, et mängida ja uusi kaarte saada, pead seda mängu mängima nagu aasta aega, et saada korralikuks mängijaks või Kui muidu viskate palju raha, on see uuele tulijale väga halb, nii et olge enne sekkumist ettevaatlik. Kas peaksite olema valmis kulutama raha või aega...
Vinge
Väga pettunud selles mängus! näeb hea välja, kuid ÄRGE VAHUTAGE VÄLJALKIRIDE EEST SULARAHA MAKSTAMISEST! Ma ütlen teile, miks, ma lihtsalt kulutasin 500 kalliskivi (OH! JAH, 500 KILVIT, MIS POLE VÄIKE SUMMA) ja sain ühe julguse pärli (mida vajan 20, et mulle kasu oleks). Nii et laadige mäng kindlasti alla, kuid ärge laske end petta, nagu ma olin, makstes kalliskivide eest sularahas, et saada kummutid, kuna tasu on täielik raharaiskamine!!!!!
Ma ei saa mängida, see purustab ja sellest on juba kaks päeva möödas
Üllatavalt sõltuvust tekitav. Ma vihkan enamikku videomängude helisid ja vaigistan muusika igas mängitavas mängus, kuid selle mängu puhul vaigistan heli ja esitan muusikat oma suurest kõlarist. Ei jõua ära oodata, millal näeme rohkem kaarte või mida iganes veel tehtud on!
Armastan mänguviisi ja mehaanikat..
Geniaalne. Armas rakendus. Väga meelelahutuslik.
Mulle meeldivad tornide sordid
Ma andsin sellele 3, sest mäng on lõbus ja kena graafika, kuid ainuke põhjus, miks ma selle andsin, on see, et ma ei saa oma mängu võrguühenduseta salvestada, olen avanud palju kangelasi, kuid ma ei saa seda kasutada, kuna salvestasin selle võrgu kaudu, mul on arendajatele taotlus. et nad peaksid panema võrguühenduseta režiimi, kus saate salvestada oma mängu, isegi kui olete võrguühenduseta l. See on kõik
Ma ei saa mängida, isegi kui ma juba hindan teie mängu Whats f problrm
Mulle meeldis see mäng, aga ma olen tasemel 3-11, seal on kirjas, et hinnake meid ja ma tegin seda, aga kui ma mängu tagasi läksin, ütleb see ikka veel, et hinnake meid ja ei lase mul edasi minna. Proovisin neid paar korda hinnata, kuid midagi ei muutunud.
Pole paha. Uuendamine on aeglane või kulukas, muidu on hea
See mäng on tõesti hea
荒野天空塔防 (Wild Sky TD) 策略 wuzx
Suurepärane mäng, kena graafika, kontseptsioonid ja väga väljakutseid pakkuv mäng, mida nautisin vabal ajal mängides, kuid kodus mängides on see nõme, sest mul pole oma maja halva asukoha tõttu internetti. Saate mängida võrguühenduseta, kuid ma ei soovita seda võrguühenduseta mängida, sest kui mängisite seda võrguühenduseta, on see nii igav, et te ei saa midagi, te ei saa isegi versiooniuuenduste jaoks lihtsalt mängida. Seega 3 tärni
See mäng on piinlik raha haaramine. Kõik on väga väikese sisu eest ülehinnatud. Jahvatamine muutub tõeliseks peaaegu kohe, edasiliikumiseks olete praktiliselt sunnitud kulutama. Need muutuvad järjest ihnemaks, need vähesed kristallid, mis sa turniiridelt said, on selle viimase uuendusega võrreldes 25%-ni vähenenud. Jääge kuningriigi kiirustamise sarja juurde, see on tuhat korda parem.
خخخخخخخخخخخخ اللعبة مش راضيه تحمل البيت ده انتوا بضة مش راضيه تحمل البيت ده انتوا بضة
See mäng pole nagu mäng, kui tahad selles mängus mingit kangelast või torni, pead ootama vähemalt 6 kuud või kui äratad nad, arvan, et pead ootama üle aasta f2p-mängija jaoks, sa oled kulutanud palju kordi võida see mäng nagu töötate ettevõttes, mäng on hea p2w mängijatele see mäng imeb teie palju raha või kõige tähtsam asi selles mängus märkige see mäng on täielikult võrgus, teil on Interneti-ühendus, kõik asjad on selles mängus võrgus nagu saavutus, tasu, asja täiendamine.
Andke rohkem tasuta kalliskive
PinOut Arkadne igre ddbb
Mänguga ei saa suurt midagi teha.
Wild Sky TD Strategie mov
See on halb, sest peame võrgus olema ainult kaardi uuendamiseks. Peale selle on see parimad uue stiiliga td võrguühenduseta mängud parima graafika ja mänguviisiga.
5 tärni 5-st, kõigi aegade parim mäng, soovin, et mul oleks areen, mis võistleks mängijatega, ehitaks teie kaitset ja saaks kutsuda oma väed vaenlase katki, et kaotada. Võidate, saate eripreemiaid ja karikaid. Teie vägedel võivad olla versiooniuuendused ja moodulid on teie tornikaitsel ja kangelastel ka moodul, et saada moodul areenile ja võita, hankige moodul, mis on samuti haruldane ja mis saab ka teie mooduleid uuendada. Edu!
head mängud, kuid graafikat on veelgi parem
Wild Sky TD रणनीति qtc
Mäng on nii raske, et see muutub lihtsamaks, kui kulutad raha. Nii et ma ei nautinud mängu ilma raha kulutamata......
hea tornikaitse mängija
Liiga keeruline tuunida oma kangelasi ja torne. Paljud asjad arusaamatud.
Kena mäng
Kas teil pole ühtegi võimalust kõigi õpetuste vahelejätmiseks?
Varem oli mäng tore, aga nüüd vahetavad administraatorid iganädalaselt põhimõtteliselt, ka kalliskive ostma, muidu ei parane tavaliselt, ma ei soovita seda mängu enam...
Näib, et meil on siin veel üks Kingdom Rushi eksemplar ja väga halvasti kirjutatud. Pärast paariminutilist aeglast töötamist jookseb rakendus lihtsalt kokku.
See mäng on täielikult Realm Defense'i koopia ja selle asemel on halvem mäng, miks?
Väga kena
Värskendus võtab oodatust veidi kauem aega. Lisaks peate ostma lisatasu iga 15 päeva järel. Isegi nende prestiiž, mis maksis palju raha, kestab vaid 15 päeva. See on raha teenimise mäng. Võistlemiseks peate maksma palju.
Uuendatud mäng ei tööta korralikult
mis kasu on kullast, sellega ei saa midagi osta.....
Parim mäng kunagi! Olen tasuta avanud 2 lisakangelast ja palju torne. See on minu igapäevane mäng, kuid nüüd on 8 tasemed otsa. Pls lisage veel!
Absoluutne kujundus/UI/fontplagiaat. Supercell peaks teid kohtus nägema.
荒野天空塔防 (Wild Sky TD) 策略 wuzx
Võltsitud hinnang, aeglane pärast iga taset
see on olline või mitte poisid
Lihtne ja lõbus.