Post by setworkpicrecou on Mar 14, 2022 2:36:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Kakuro - Cross Sums ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Kakuro - Cross Sums IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge vse ▞▞▞
▞▞▞ Real Kakuro - Cross Sums 2022 version ▞▞▞
Real Kakuro - Cross Sums פאזל atu
Številčni gumbi so premajhni, zato nenehno pritiskam napačno številko. Zaslon je preveč zaseden. Pisava mi ni všeč, namigi so premajhni in težko berljivi.
Real Kakuro - Cross Sums Atjautības spēles mna
Prosimo, onemogočite vrtenje. Zbije vse številke
Zabavna različica igre.
Real Kakuro - Cross Sums Puzzle jgjb
Občasno naletite na uganko z logičnimi konflikti. Oglasi vas včasih pošljejo na prazen zaslon ali zrušijo igro.
Res neverjetna logična igra! Dobro narejeno, z neštetimi stopnjami različnih težavnosti! Edina pomanjkljivost je, da ob ponovnem zagonu stopnje ne ponastavi časovnika, vendar je to v redu.
Moja baterija se napolni s 100 % na 0 %, tudi ko se polni v 20 minutah, medtem ko igram to igro. Z igranjem igre sem bil zadovoljen, vendar je ne morem igrati, če pušča baterija.
Blood Domination - BL Game 冒險 hqf
Kvadrati so premajhni. Povzroča veliko napak. Prav tako ima pojavne oglase IN oglasne pasice in jih je težko odstraniti. Odstranjevanje.
Dobra igra Kakuro. Lepa izboljšava bi bila, da številke "opombe" izginejo, ko se uporabljajo za res v vrstici/stolpcu.Naj vas ne zanimajo oglasi, ampak dobra igra Kakura. Užival sem v začetku. Enostavno in na koncu v izziv
Preveč lahko. Potrebuje drugo raven.
Za razvijalce, to igro igram že dolgo. Ponavadi igram vse trde, nato pa jih znova namestim, da lahko začnem znova. Zdaj, ko ponovno namestim, se vrne na shranjene igre. Želel bi videti možnost za brisanje vseh iger in časov. Ta aplikacija mi je bolj všeč kot druge. Prosim pomagajte. O, način, da vas kontaktiramo zunaj pregledov, bi bil dober.
Na plošči 1 se je pojavila težava, pri kateri številke preprosto NI MOGLE DELOVATI.
Super
Takoj popravi morebitne napake.
Jaz ljubim to igro! Še posebej mi je všeč, da lahko znova igrate prejšnje stopnje, da poskusite izboljšati svoj čas. Nekaj stvari, da bi bilo bolje, bi bilo, da prikažete vaš zadnji čas, ko ponovno igrate tablo, in da naredite številke, ki jih potisnete, nekoliko večje. Prav tako moram včasih številko ali kvadrat pritisniti 3 ali 4-krat in ko igram za hitrost. traja dlje. Zelo vesela zadnja posodobitev je dodala nove ravni.
Precej dobra igra. Dal bi 5 zvezdic, le da je vedno zelo pogosto glasen ZELO GLASEN pojavni oglas z bleščečo glasbo. To se zgodi, čeprav imam zvok utišan. To NI dobro, če ste v javnem okolju. Pripravite se in se opravičite, če na primer čakate v zdravniški ordinaciji.
Čudovita igra. Tako zahtevno, kot si želite. Zasvojenost!Odlične mentalne vaje in dober ubijalec časa. Samo upal sem na drugačna ozadja
Preveč lahko.
Možnost "razveljavi", da bi bile obnovljene sledi svinčnika super! Prav tako mora obstajati način za izklop zvoka, ki je zelo moteč.
Za odstranitev oglasov sem plačal 2,20 eur, a jih sploh ne odstrani, se je obrnila na ustvarjalca, ki mi je svetovala, naj ga ponovno kupim, ker mi google ne bi zaračunal dvakrat. Vedite kaj ... zaračunali so mi dvakrat. In oglasi (in gumb za njihovo odstranitev) so bili še vedno tam, čeprav sem plačal dvakrat. Prosil sem za vračilo kupnine od googla, ki so mi ga na srečo dali za drugi nakup, a sem vseeno plačal 2,20 evra za nič...
To je zabaven in enostaven za uporabo kakuro zapravljalec časa. V času, ko moram čakati, sem zaposlen. Oglasi niso preveč vsiljivi. Potrjujem.
Včasih mi je bila ta aplikacija zelo všeč ..toda z novo posodobitvijo je postala prepočasna..številke so premajhne in še naprej zaostaja, všeč mi je funkcionalnost, vendar je na spletnem mestu za oblikovanje veliko prostorov za izboljšanje
Uganke so same po sebi v redu, toda utripajoči in premikajoči se oglasi med izdelavo uganke. Kaj so mislili?
Nekoč je bil to moj ubijalec časa, vendar je žal zaradi nedavne posodobitve igra postala neodzivna na vnos.. bodisi moji dotiki sploh niso prepoznani, bodisi je zamik pri zaznavanju.
Obožujem zahtevne igre. Igra deluje res odlično.
Odlična igra, vendar je uporabniški vmesnik zaseden in nered. Zelo nerodno preklapljanje med "svinčnikom" in "pero". Pisava je trda za oči.
Zelo sem se ukvarjal s sudokujem in sem iskal nekaj podobnega. To je bilo zelo zabavno. Nisem nor na način delovanja namigov, ampak na splošno je bila to odlična igra in oglasi ne prekinjajo igre. Všeč mi je. Odlična zabavna aplikacija, veliko stopenj za začetnike do napredne, brez preveč vsiljivih oglasov. Zelo priporočam
Kot časovnik. Na lahki ravni poskušam premagati svoj najboljši čas, ki je zdaj nekaj manj kot 2 minuti. Še vedno imam možganske prdeče, vendar ne toliko. To mi pomaga obnoviti svoje mentalne sposobnosti.
Uganke so lepe, vendar se aplikacija zruši po vsaki končani ravni. Prosimo, popravite to napako. Igro moram znova zagnati vsakič, ko dokončam raven, ki je moteča.
odlična igra, bi bila 5 zvezdic, če bi ohranila statistiko
Različne težavnostne stopnje in veliko ugank. Odlična aplikacija, vendar si želim, da bi bilo lažje izvajati poskuse in napake. Na primer, dve različni barvi, črna za realne številke in zelena za poskusne številke. Kljub temu je odlična aplikacija in veliko zabave.
Igra je zelo zabavna in zahtevna, veliko je ugank v različnih težavnostih, oglasi pa so zelo nevsiljivi in redki. To je odlična aplikacija, toplo priporočam, če imate radi uganke
najboljša kakuro aplikacija, ki jo najdem. kvadratki so malo majhni in našel sem primere, kjer obstaja več rešitev
Oglasi so preveč hrupni in ne izginejo. Nevzdržno. V mirnem prostoru oglas začne kričati. Sramežljivo.
Tricky igra višje ravni. Na ravni strokovnjakov lahko traja od 4 minute do ene ure. Enostavna uporaba koristnih namigov.
Real Kakuro *Улучшенная Sudoku Головоломки eojt
Zabaven način za ubijanje časa! Veliko ugank in ne potrebuje interneta. Ta aplikacija mi je bila všeč že dolgo, vendar sem pred kratkim igral na svojem Samsung s5 in bo vrtela zaslone, ko ta možnost ni vklopljena, in bo naredila ločljivost nerodno. Ko bo napaka posodobljena, bi z veseljem svoj pregled spremenil nazaj na 5 zvezdic.
Bilo bi super, če bi obstajala možnost razveljavitve.
Začne se preprosto, a težje ravni kot se podajate, bolj zahtevno postane glasovanje za Trumpa