Post by setworkpicrecou on Mar 14, 2022 2:42:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť mince ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
Skvelá tower defense hra..
Zostup, ale nie môj typ
Je ťažké získať novú kartu, ktorú by bolo možné vyrobiť, ale napriek tomu je to v poriadku.
Zaujímavá hra, len jedna sťažnosť naozaj začína na úrovni 30, pri nových príšerách sa objavuje popis monštrum. Takže nevidím, aké sú ich schopnosti. Veľmi ťažké a náročné, celkom sa mi páči
Dave gwapo
Grafika je dobrá, ale limit veže je slabý! Vážne to nie je zábavná hra Tower Defense
Úžasná hra. Vývojári tu urobili niečo skvelé. Hra je zadarmo a môžete ju dokončiť bez akéhokoľvek plateného upgradu. Preto budete chcieť podporiť vývojárov. Verte mi, zaslúžia si.
Hra sa mi páčila, ale zasekol som na úrovni 3-11, píše sa tam ohodnotiť nás a ja, ale keď som sa vrátil do hry, stále sa mi píše ohodnoť nás a nedovolí mi ísť ďalej. Snažil som sa ich ohodnotiť niekoľkokrát, ale nič sa nemení.
Úžasné
dobrý ts. Ťažké, ale dobré. Keď dosiahne úroveň 16, zasekne sa. Hra mi sťažovala úspech. Je to veľmi dobré, páči sa mi to kvôli výzvam
Birdpapa - Bubble Crush கேஷுவல் uijm
Kompletná ripof of castle creeps td celkovo je to zlá hra, ktorá potrebuje vylepšenia
Stále hovorí, skontrolujte si internet, ale keď idem na yt, môžem si prehrať opravu videa, pls
Wild Sky TD Strategie mov
Hra je dobrá, ale dostal som sa na úroveň, kde hra vyžaduje spätnú väzbu a ani po odoslaní spätnej väzby táto úroveň nepokračuje
Zatiaľ je všetko dobré.
Krásna hra, ale príliš náročná na upgrade bez nákupov. Dokonca aj keď si kúpite položky, stále nebudete mať dosť na zvýšenie úrovne alebo odomknutie schopnosti. Z truhlíc málokedy dostanete to, čo potrebujete. Na novú úroveň mapy sme tiež čakali mesiace. Starnúť.
Príjemný čas a učenie sa aktívnych členov cechu vám pomôže rásť
Je to len jednoduchšia verzia hry, ktorú už mám
Skvelá hra, ale za výhru sa platí......
Ľahké a zábavné.
Táto hra je dobrá. Ale je to viac na platenie vyhrať hru.
Príliš ľahké
Bohužiaľ je ťažké napredovať. Predmety potrebné na propagáciu veží sa bežne nevyhadzujú, takže ak chcete postupovať, musíte minúť peniaze. Frustrujúce.
hra je dobrá a grafika je skvelá. ale táto hra je o peniazoch, o všetkom (obchod, truhlica atď.).!! nemôžete použiť ani svoje zlato a navyše miera poklesu elementárnych kusov na vylepšenie veží je veľmi nízka. táto hra je o peniazoch, nie o zábave.👎👎👎👎👎
Je to v poriadku
Perfektné!! Uľahčite však prístup ku kartám a vežiam.
Nebola to najlepšia skúsenosť, ktorou som prešiel
Wild Sky TD रणनीति qtc
Na zarobenie meny je potrebné dlho čakať, aby ste mohli v hre skutočne niečo urobiť. Nestojí za čas.
Hra je zábavná, ale stále mám problémy so zamrznutím pri otváraní truhlíc alebo zadávaní možností z domovskej obrazovky. Trochu zvláštne, pretože len visí a nič sa nedeje, čo ma núti ukončiť hru a znova ju otvoriť.
je to dobra hra
zábavná hra, škoda, že sa oplatí vyhrať. nemôžem postupovať, pretože nemám vežový kameň na upgrade mojej veže.
Je to zábavné, ale reklamy
Všeobecná hra, znaky, príbeh, všetko. Rovnako ako každá iná obranná hra. Nič nové, nič zvláštne. A návod je tááákoooo dlhý, bez možnosti preskočiť ho. Koncept hry je jednoduchý, tutoriál je tbh zbytočne naťahovaný. Je to nová aplikácia, ešte by sa dala vylepšiť.
Toto je úžasná hra
Platiť za výhru, ale zábavu
Zábavné, ale zatiaľ čo príbeh možno hrať offline, aby ste mohli upgradovať veže, hrdinov a získať herné zdroje, musíte byť online, ale okrem toho je hra skvelá, nemôžem toho veľa povedať, pretože som hru krátko po hraní vymazal ale ak máte nepretržitý internet a máte radi skutočné hry TD STRATEGY s hrdinami, vyskúšajte túto, budete ju milovať.